Seizoensplaats voor een toercaravan

Recreƫren kan van 1 april tot en met 31 oktober op het moment dat het u uit komt.

Zijn de kinderen bijvoorbeeld op woensdag middag vrij en is het mooi weer? Dan op naar de camping en genieten in het zwembad, de speeltuin of op het sportveld!

Hebt u altijd hard gewerkt en mag u nu genieten van u welverdiende pensioen? Dan genieten zo dicht bij het natuurschoon op de Veluwe lekker wandelen en fietsen. Zo zijn er vanuit de camping mooie gratis wandel en fietstochten uitgezet.

Wat betreft de plaatsen bieden we deze in laantjes waar u rustig kunt staan maar ook op veldjes met een zandbak of speeltoestel zodat u kinderen lekker kunnen spelen en u ze in de gaten kunt houden. 

Met een seizoensplaats kunt u van al onze faciliteiten gebruikmaken zoals het badhuis, wifi internet, 6 Amp. stroom, water op de plek en de recreatie in de meivakantie, de hemelvaart en Pinksteren en in de hoogseizoenen weken. 

Wat betreft de kosten bieden we een seizoen aan voor een vast bedrag waar alles bij inzit zoals toeristenbelasting en gebruik van alle hierboven genoemde faciliteiten. Ook bieden we tegen een kleine extra vergoeding een familie plaats aan zodat de hele familie gebruik kan maken van de camping. 

Kom gerust eens vrijblijvend aan om te kijken of er ook voor u een mooi plaatje bij zit.

Camping Vossenberg
Centrumweg 17
8162 PT EPE
0578-613800