Gratis WIFI op de camping


Op de hele camping is het mogelijk om het internet op te gaan door middel van wifi. Per plek kunt u met 1 apparaat op het internet.

Het werkt als volgt: 

U zoekt met wifi ons netwerk "wifi vossenberg". Nadat u contact gemaakt hebt wordt er een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord kunt u bij de receptie krijgen.

Hoe snel is het internet? 

Nou toch wel anders dan u wellicht thuis bent gewend. Voor mail, buienrader en het zoeken van informatie op het internet is het netwerk heel geschikt en kan dit vlot en soepel. Echter uitzending gemist bekijken of live voetbalwedstrijden uitgezonden op internet of films downloaden d.m.v. fileshare netwerken daar is het netwerk niet voor geschikt en voor bedoeld.

Verbinding maken:

We gaan er van uit dat u zelf verbinding kunt maken met een wifi netwerk. Het configureren van uw netwerkkaart of regels in een firewall van een virusscanner maken of opheffen kunnen wij helaas niet voor u doen. Bij makkelijke dingen helpen we u graag en vaak met succes maar we geven geen garantie we zijn immers geen computer specialisten.Is elke laptop geschikt op verbinding te maken met wifi? Met bijna elke laptop en met zeker de nieuwe kan dit. 

Camping Vossenberg
Centrumweg 17
8162 PT EPE
0578-613800