Gratis WIFI op de camping


Open netwerk
Op de tourcaravan kant, terrassen en bij het zwembad is er gratis wifibereik via een open netwerk. Hiervoor gaat u naar het wifinetwerk vossenberg_open waar u het wachtwoord die u bij de receptie kunt krijgen kunt invoeren. De snelheid is geschikt voor mail, het nieuws lezen en om even wat op te zoeken en echter niet geschikt om video’s te bekijken.

Pro account
Het mogelijk om een Pro account bij te kopen met een hogere snelheid en meer bandbreedte. U krijgt dan een snelheid van 3,5 mb per seconde. Bovendien heeft een Pro account voorrang op een open account. Een Pro account kan gekocht worden bij de receptie/ bar. U ontvangt dan van ons een unieke code waarmee u kunt inloggen. Met een Pro account code kunt u op 2 apparaten tegelijk inloggen.
Kosten Pro account:
* 1 dag = € 5,-
* 1 week = € 15,-
* 1 maand = € 30,-
* 3 maanden = € 50,-

Installeren Pro account
* stap 1: verbinding maken met wifi vossenberg
* stap 2: wanneer u geen inlogscherm ziet dan kunt u deze rechtstreeks vinden via aplogin.com * stap 3: vul uw wachtwoord in en klik op connect & agree
* stap 4: klik op click here
* stap 5: u bent nu verbonden met het internet


Wanneer u wilt wisselen van apparaat dan dient u eerst uit te loggen via aplogin.com en klik dan op logout. Hierna kunt u opnieuw inloggen op het apparaat naar wens.
Punten van aandacht


* Als u uw code aan uw bezoek uitleent zorg dan dat ze weer uitloggen bij vertrek. Pas dan kunt u weer opnieuw inloggen op een ander apparaat. Wanneer dit niet gebeurt dan zal het apparaat van uw bezoeker fysiek eerst weer aanwezig moeten zijn op de camping waardoor er uitgelogd kan worden.
* Het is niet toegestaan om P2P netwerken te gebruiken om films te downloaden. Als u dit toch doet dan wordt uw account geblokeerd.
* Gebruik van het netwerk is voor eigen risico.

Camping Vossenberg
Centrumweg 17
8162 PT EPE
0578-613800