Gratis WIFI op de camping

Op de hele camping is het mogelijk om het internet op te gaan door middel van wifi. Dit met een Laptop, ipad, of met een handig telefoontje. Per plek kunt u met 1 apparaat op het internet. 

Het werkt als volgt: u zoekt met wifi ons netwerk "wifi vossenberg". Nadat u contact gemaakt hebt wordt er een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord kunt u bij de receptie krijgen.

Hoe snel is het internet? Nou toch wel anders dan u wellicht thuis bent gewend. Voor mail, buienrader en het zoeken van informatie op het internet is het netwerk heel geschikt en kan dit vlot en soepel. Echter uitzending gemist bekijken of live voetbalwedstrijden uitgezonden op internet of films downloaden d.m.v. fileshare netwerken daar is het netwerk niet voor geschikt en voor bedoeld.

We gaan er van uit dat u zelf verbinding kunt maken met een wifi netwerk. Het configureren van uw netwerkkaart of regels in een firewall van een virusscanner maken of opheffen kunnen wij helaas niet voor u doen. Bij makkelijke dingen helpen we u graag en vaak met succes maar we geven geen garantie we zijn immers geen computer specialisten.Is elke laptop geschikt op verbinding te maken met wifi? Met bijna elke laptop en met zeker de nieuwe kan dit. 

De kwaliteit van de wifi ontvanger in de laptop laat nog wel eens te wensen over bij sommige merken. Ook kan het aluminium van de caravan het signaal tegenhouden. Een uitkomst kan dan een externe wifi ontvanger of transmitter zijn. (Deze verzorgen wij niet)

Camping Vossenberg
Centrumweg 17
8162 PT EPE
0578-613800