Camping Vossenberg
Verwarmd zwembad

Zwembad

Op het park

Het zwembad op de camping

Het grote bad is ca. 20 x 10 meter groot, dus ruimte zat. Ook geweldig is het om met zijn 4-en naast elkaar van onze familieglijbaan af te gaan! Met een zonnetje erbij is het net of u in Mexico of Spanje aan het zwembad ligt, dus volop genieten! Ons bad heeft verwarmd water niet tropisch warm maar wel lekkere. De diepte van ons bad is 1.40 meter en ons prachtige, nieuwe kinderbadje is 30 cm diep en voorzien van leuke waterspeeltoestellen.

Het zwembad is vrij toegankelijk voor onze gasten van 27 april tot 1 september, wel vragen wij ter controle om de hiervoor bestemde zwembandjes/toegangsbandjes te dragen. Dit moeten we helaas zo doen omdat we anders het hele zwembad vol hebben met andere gasten van buiten de camping en u niet meer rustig kunt zwemmen. Regelmatig zullen we langskomen om te controleren of alleen onze gasten gebruik maken van het zwembad. Dus zorg ervoor dat je deze bandjes om hebt tijdens het zwemmen. 

bandjes seizoengasten: groen bandje € 10,- borg per bandje

bezoekers van seizoensgasten: Kunnen gratis zwemmen. Wel moeten zij een geel (toeristisch) bandje om de pols die u als seizoengast gratis bij de receptie kunt ophalen. Deze bandjes de zelfde dag weer inleveren. Het   aantal bandjes registreren we op naam en als ze kwijt raakt brengen we € 10,- in rekening. Je bent dus zelf verantwoordenlijk voor de bandjes van je gasten.

bandjes toeristische gasten: gele bandjes die bij het melden/inschrijven gratis worden  verstrekt. Het kwijtraken van een bandje kost € 10,- per  bandje.

bandjes voor gasten van toeristische gasten: U kunt voor uw gasten een geel bandje met witte sluiting bij toeristische gasten.  de receptie verkrijgen. Deze bandjes moeten aan het einde van   de dag weer worden ingeleverd. We vragen € 10,- borg per   bandje en aan het einde van de dag krijgt u hier € 7,50   voor terug. De kosten voor het zwemmen voor gasten van is dus € 2,50 per dag.

Het is niet toegestaan om staand van de glijbaan te gaan, net als lopen op de glijbaan. Ook zien wij liever niet dat er met rubberen zwembanden, surfmatjes etc. van de glijbaan wordt gegleden, deze vernielen namelijk de verflaag/coating van de glijbaan en vergroot de kans op ongelukken. 

Aangezien wij geen openbaar bad hebben en de maximale diepte 1.40 meter is zijn wij niet verplicht om een badmeester aan het bad te hebben, deze hebben wij dan ook niet. Het gebruik van de zwembaden en de glijbaan is ook geheel voor eigen risico. Mocht er toch iets gebeuren, aarzel dan niet om ons in te schakelen!

De openingstijden van het zwembad zijn van 11.00 uur tot 21.00 uur, of bij slecht weer iets korter. Buiten de openingstijden zijn er in de ochtend ook altijd een aantal dames en een enkele heer die baantjes zwemmen zonder dat er kinderen bij zijn. Wilt u dit ook vraag gerust waneer dit kan. Veel plezier!

Meer Op het park