Camping Vossenberg

Kampeerplaats | Comfort

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Gelderland, Epe
 

Voorzieningen

Kamperen

 1. 10 Amp. electra
 2. Afvoer-aansluiting voor vuilwater
 3. Centrale antenne (digitaal signaal van Ziggo)
 4. Water

Algemeen

 1. Gratis Wi-Fi
 

Omschrijving

Verblijf op onze kampeervelden met 10 Amp. stroom en eigen afvoer aansluiting

Op het Vlinderveld (210 t/m 232) bevinden zich onze  ‘comfort’ passanten-plaatsen, de plaatsen 225 t/m 232 zijn overigens voorzien van "luxe" privé-sanitair en zij apart te boeken; kampeerplaats comfort met privé-sanitair!! 

Op dit mooi ruim opgezette veld heeft iedere ruime plek (ca. 100 m2) een aansluiting voor electra (10 Amp.), water, centrale antenne (digitaal signaal van Ziggo), een afvoer-aansluiting voor vuilwater en kunt u op iedere plek gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk.

Het Vlinderveld is extra ruim van opzet en beschikt over veel speeltuimte in het midden van het veld, voorzien van een aantal speeltoestellen.

Ook inclusief: onbeperkt douchen, warm water en gratis gebruik maken van ons prachtige verwarmde buitenzwembad (indien geopend)!

7 recensies


 1. 8,6

  De plekken zijn ruim met leuke boompjes gescheiden.

  September 2022 - p.

 2. 9,8

  Mijn ouders waren eerder dit jaar al te gast geweest op jullie camping. Omdat zij ook een heel fijne ervaring hadden, hebben wij besloten ook nog een aantal nachten te reserveren. Dit keer met onze zoon (0jr) en hondje. Camping Vossenberg valt op door een zeer fijne sfeer, goede (en zeer schone) faciliteiten en mooie omgeving. Bij aankomst hebben wij een leuk gesprek gehad met Harry, die het inchecken bijzonder soepel liet verlopen. Toevallig kregen we het over (baby) campingbedjes, en bij toeval bleek Harry zijn eigen caravan op de plek naast ons te hebben staan. Zijn vrouw hebben we gedurende ons verblijf nog een aantal keer gesproken. We wensen Harry, zijn vrouw en de kleine Harry dan ook nog een hele fijne vakantie in Wales. Het is voor ze te hopen dat ze daar net zo'n fijne camping treffen als camping Vossenberg. De Great Stay app is door mij uitvoerig bestudeerd. De meeste campings die ik de afgelopen jaren bezocht maken gebruik van de recreatie-apps.nl app. De Great Stay app is gebruiksvriendelijker, ziet er beter uit en biedt (voor zover ik kan beoordelen) meer mogelijkheden. Nogmaals dank voor alle service. PS. Bericht voor Harry: Ons campingbedje, de 'Deryan Baby Luxe Campingbedje' beviel zeer goed. Met name het feit dat hij zo compact en lichtgewicht is, is top in de klein ruimte van een caravan/camper. Ons 'normale' campingbedje nemen wij in het vervolg niet meer mee.

  Augustus 2022 - Mark H.

 3. 8,4

  Gezellie familie camping Gemoedelijk Leuke activiteiten Mooi zwembad Fijn personeel

  Augustus 2022 - Ingrid S.

 4. 9,7

  Fijne sfeer op de camping, mooie ruime plek.

  Augustus 2022 - Els v.

 5. 8,2

  De kampeerplek en het veld .Omgeving

  Juni 2022 - Ruud D.

 6. 8

  Mooi veld grote plek

  Juni 2022 - JG M.

 7. 8,9

  Toppers!!! Wij komen hier al 18 jaar elke zomer weer, dat zegt genoeg denk ik!! Vriendelijk personeel, er worden vele activiteiten georganiseerd en alles is er keurig verzorg

  Augustus 2021 - Dennis